Peskanje platišč v komori

Tehnologija

Peskanje alu in kovinskih platišč v komori

Peskanje platišč je izredno učinkovita metoda za čiščenje platišč in popolno odstranjevanje korozije, ki je nastala skozi čas in v različnih vremenskih razmerah, katerim je bilo platišče izpostavljeno.

Peskanje aluminijastih in kovinskih platišč izvajamo v komori, pri tem pa je ključnega pomena izbira pravega peskalnega sredstva.

V našem podjetju v ta namen uporabljamo posebno mešanico abrazivnih elementov, katera pa so rezultat dolgoletnih izkušenj.

V tlačnem loncu se tako pomešata večja količina stisnjenega zraka in abrazivni medij, nato pa se skozi cev izstrelita  šobo. Površine s peskanjem očistimo in pripravimo za prašno lakiranje platišč.

Materiali

Peskanje platišč z uprabo različnih peskalnih sredstev

Peskanje platišč opravljamo s posebno mešanico abrazivov, ki so glede na stanje platišča in vrsto materiala, najbolj učinkoviti za posamezna platišča. Naši strokovni zaposleni uporabljajo le vrhunske materiale in tehnologijo, ki zagotavljajo največjo kakovost peskanja.

Peskalna sredstva so lahko:

  •  Jekleni sekanci
  • Korund
  • Aluminijev oksid
  • Steklene perle
  • Soda bikarbona
  • Orehove lupine

Peskanje omogoči tako popravilo alu in kovinskih platišč (odprava poškodb, …), lep prenovljen videz, kot tudi zaščito platišč pred nadaljnjo uporabo. Z bogatimi izkušnjami na področju izbire primernega peskalnega sredstva vam lahko strokovno svetujemo in pomagamo do najboljše možne rešitve.

Platišča

Peskanje in obnova platišč

Peskanje platišč v naših prostorih poteka v dveh avtomatskih strojih in na koncu za popolno površino pred prašnim lakiranjem še v dveh ročnih komorah, kjer odstanimo še težko dostopne kotičke in zgladimo površino, da je maksimalno pripravljena za barvanje.

Platišče najbolje pripravimo na nanos barve tako, da temeljito očistimo prejšnjo barvo, morebitno rjo in ostale nečistoče, platišča pa po potrebi tudi popravimo. S predhodnim kakovostnim peskanjem je nanos barve bolj obstojen. Na naše večletne izkušnje pri peskanju, ravnanju in barvanju platišč se zanašajo zadovoljne redne in vedno nove stranke, kar nam je v velik ponos.

Telefon

041 637 825

Naslov

Depala vas 48
1230 Domžale

Delovni čas

Delavniki: 7h - 15h
Torki:  7h - 17h
Vikendi in prazniki: zaprto

Pošljite povpraševanje

7 + 5 =